Lørdag 23.10.2021 - Uke 42

Samarbeidspartnere

Aker BP støtter NTNUs tre hovedekskursjoner til USA, Chile og Brasil med 90 000 kroner.


530x397 3Bilde fra fjorårets ekskursjon i Argentina. I år skal studentene fra Tekniske Geofag til Chile. Foto: Marthe Hyllseth

- Vi har et tett samarbeid med NTNU og vi ønsker å bidra til å utvikle et godt geofagmiljø. Det gagner både oss og andre, sier Jon Are Skaar, geofysiker i Aker BP.

Aker BP bidrar med midler til de tre hovedekskursjonene ved Institutt for geovitenskap og petroleum ved NTNU som går til henholdsvis USA, Chile og Brasil. Totalt bidrar oljeselskapet med 90 000 kroner.

- Studentene vil dra nytte av erfaringen ved å reise ut i verden når de snart er ferdig med utdanningen. Derfor er det veldig positivt at vi får konkret støtte av industrien til sånne spennende og viktige formål, sier instituttleder Egil Tjåland.

Vetle Mathisen, student innen petroleumsteknologi, påpeker at ekskursjonene også er nyttige for å lære mer om kulturer og arbeidsprosedyrer i andre land.

- Feltturer er nøkkelen for å skape gode geovitere. Vi håper at vi kan se effekten av dette om noen år, avslutter Jon Are Skaar.

Les mer om to av ekskursjonene her: Bred og innholdsrik ekskursjon

530x314 Video skjermdumpFra venstre: Egil Tjåland, Jon Are Skaar og noen av studentene som skal på ekskursjon. Skjermdump fra video på instituttets nettsider.

Samarbeidspartnere

Nyhetsbrev

200 ledige stillingerb

 

200 Fortell om din forskning


Redaktør: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.å

Om: Info om Geoforskning.no

Annonsere: Informasjon og priser

Kontakt: Kontaktinformasjon Tips oss

Webløsning ©2013-15 av Web Norge. Skjerm: