Onsdag 27.1.2021 - Uke 04

Samarbeidspartnere

Studenter inviteres til å delta på workshop 26. februar i Tromsø med tema klimakrise, befolkningsvekst, energimangel og innovasjon i og fra oljebransjen.


530x352 EG dark sunrise 1360x590Foto: Lundin Norge

Institutt for geovitenskap ved UiT Norges arktiske universitet, Lundin Norge og bransjeorganisasjonen Norsk olje og gass inviterer alle studenter, uansett studieretning, til en workshop i Tromsø 26. september.

Temaet er innovasjon i og fra oljebransjen med nøkkelord som klimakrise, befolkningsvekst og energimangel.

Enten du utdanner deg til å bli geolog, ingeniør, matematiker eller automatiker er det dine gode ideer som skal løse de store utfordringene vi står overfor!

Derfor vil dere bli invitert til å delta i konkurransen Godt tenkt!, der den beste ideen som kan bidra til å gjøre olje- og gassindustrien tryggere, mer miljøvennlig, mer effektiv og lønnsom kan vinne tur til en verdens mest moderne oljeplattformer.

I tillegg vil 3 finalister få anledning til å presentere ideene sine under innovasjonskonferansen Godt tenkt!, og få veiledning om hvordan ideene kan foredles og videreutvikles.

Les mer om konkurransen her og her

Påmelding og mer info her

Samarbeidspartnere

Nyhetsbrev

captcha 

200 ledige stillingerb

200 Tips oss

200 Fortell om din forskning

 

 Ukens PhD comics

250x166 Renhold


Redaktør: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.å

Om: Info om Geoforskning.no

Annonsere: Informasjon og priser

Kontakt: Kontaktinformasjon Tips oss

Webløsning ©2013-15 av Web Norge. Skjerm: