Torsdag 6.8.2020 - Uke 32
logo   144 000 besøkende i 2019

Samarbeidspartnere

Lundin Norge ser verdien av geofaglig forskningsformidling og fortsetter som geoforskning.nos samarbeidspartner.


530x353 jahreLundin Norge, her ved letedirektør Halvor Jahre, fortsetter å støtte driften av geoforskning.no. Foto: Halfdan Carstens

Tøffe tider til tross. Lundin Norge holder stø kurs både innen leting og utvikling på norsk sokkel og ved å fortsatt støtte formidlingen av norsk geofaglig forskning.

Lundin er en av geoforskning.nos viktigste samarbeidspartnere og bidrar til at vi kan fortsette å produsere og distribuere geofaglige forskningsnyheter til stadig flere lesere.

Selskapet med kontorlokaler på Lysaker spiller en aktiv rolle i norsk geofaglig forskning, og tidligere i år skrev vi om Lundins deltakelse i prosjektet NORCRUST.

NORCRUST har som formål å studere naturlige lekkasjer av hydrokarboner i Norskehavet og Barentshavet med nye, innovative metoder, der målet er å øke suksessraten for funn av nye hydrokarboner.

Jobbutsiktene for nyutdannede geovitere har vært labre de siste årene. Lundin var ett av to oljeselskaper som gjennom en ordning med Norsk olje og gass lyste ut nyopprettede praksisplasser denne sommeren slik at verdifull kompetanse ikke svinner hen. Ideen bak ordningen ble unnfanget ved NTNU.

Siden oppstarten for seks år siden har geoforskning.no publisert mer enn 1 500 saker til nærmere 600 000 besøkende. I tillegg kommer lesertallene for magasinet GEO som har et opplag på 40 000 per år.

Vi har også nådd ut til mange personer gjennom våre arrangementer, senest gjennom formidlingskonkurransen som vi avholder i samarbeid med landets geofagmiljøer og Aftenposten Viten.

Foruten Lundin Norge retter vi også en stor takk til alle forskningsmiljøene som gir oss både faglig og økonomisk støtte (se rubrikkene til venstre).

530x387 di Primio og LeplandRolando di Primio (Lundin) og Aivo Lepland (NGU/CAGE) er blant forskerne som ønsker å lære mer om gasslekkasjer gjennom forskningsprosjektet NORCRUST. Foto: Ronny Setså

Samarbeidspartnere

Nyhetsbrev

captcha 

200 ledige stillingerb

200 Tips oss

200 Fortell om din forskning

 

 Ukens PhD comics

250x166 0820


Redaktør: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.å

Om: Info om Geoforskning.no

Annonsere: Informasjon og priser

Kontakt: Kontaktinformasjon Tips oss

Webløsning ©2013-15 av Web Norge. Skjerm: