Torsdag 23.9.2021 - Uke 38

Samarbeidspartnere

Rundt 40 unge forskere var samlet under CLIMITs årlige seminar for PhD-studenter innen CO2-håndtering.


530x397 climitRundt 40 unge forskere møtte opp for å presentere sine prosjekter innen CO2-håndtering under CLIMITs PhD-seminar 21. og 22. oktober. Spesialrådgiver i Norges forskningsråd Aage Stangeland i lys skjorte bakerst i bildet. Foto: Claude R. Olsen

21. og 22. oktober holdt nærmere 40 unge forskere presentasjoner om ulike prosjekter innen fangst og lagring av CO2.

Det var femte året på rad at CLIMIT, i samarbeid med forskningssenteret SUCCESS, holdt dette seminaret. I år fant det sted i Norges forskningsråds nye lokaler på Lysaker i Oslo.

- PhD-seminaret viser at vi har mange gode doktorgradsstudenter og postdoktorer i Norge som jobber med svært interessante prosjekter, uttalte Aage Stangeland, spesialrådgiver i Norges forskningsråd.

Presentasjonene omtalte mange lovende konsepter for fremtidige løsninger relatert til fangst og lagring av CO2.

Foruten de unge forskerne, deltok også flere seniorforskere og representanter fra industrien på seminaret. Dette ga gode muligheter for kunnskapsutveksling mellom ulike generasjoner.

- Seminaret gir de unge forskerne et bedre innblikk i teknologier for CO2-håndtering. Dessuten knytter de tettere bånd seg imellom og til øvrige forskere og personer fra industrien, kommenterte Stangeland.

Les mer om seminaret og last ned presentasjoner på CLIMITS nettsider

Samarbeidspartnere

Nyhetsbrev

200 ledige stillingerb

 

200 Fortell om din forskning


Redaktør: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.å

Om: Info om Geoforskning.no

Annonsere: Informasjon og priser

Kontakt: Kontaktinformasjon Tips oss

Webløsning ©2013-15 av Web Norge. Skjerm: