Lørdag 31.10.2020 - Uke 44
logo   144 000 besøkende i 2019

Samarbeidspartnere

Kikki Kleiven og Ulysses Ninnemann har fått tildelt midler av Olav Thon stiftelsen for utvikling av nytt kurs innen maringeologi og paleoseanografi.


530x326 RealfagbyggetFoto: Ronny Setså / UiB

Torsdag 5. mars mottok førsteamanuensis Kikki Kleiven og professor Ulysses Ninnemann ved Institutt for geovitenskap ved Universitetet i Bergen (UiB) prisen av Olav Thon Stiftelsen for prosjektet Marin kompetanse for det 21. århundret. En ny visjon for utdanning og opplæring i maringeologi og paleoseanografi.

Prisen består av finansiell støtte til utvikling av kurset pålydende 1,45 millioner kroner over en periode på 3 år.

Prosjektets hovedformål er å utvikle et modulbasert kurs i maringeologi og paleoseanografi med fokus på tredimensjonale kompetanseforståelse, der kompetanse er summen av kunnskaper (å vite), ferdigheter (å gjøre) og forståelse (å skjønne).

Kompetanse i maringeologi og paleoseanografi skal oppnås gjennom forskningsbasert undervisning, trening og erfaring i marine felt og laboratorieteknikker.

Kurset vil bli avholdt på instituttet, på UiBs marine feltstasjon på Espegrend og ombord på FF G.O. Sars.

Faglig og sosialt felleskap mellom studenter, forskere, mannskap og teknisk personell til lands og til havs vil bygge gode nettverk for deltagerne og gi erfaring i teambasert læring.

Samarbeidspartnere

Nyhetsbrev

captcha 

200 ledige stillingerb

200 Tips oss

200 Fortell om din forskning

 

 Ukens PhD comics

250x166 Ikke veldig spesifikt


Redaktør: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.å

Om: Info om Geoforskning.no

Annonsere: Informasjon og priser

Kontakt: Kontaktinformasjon Tips oss

Webløsning ©2013-15 av Web Norge. Skjerm: