Mandag 29.11.2021 - Uke 48

Samarbeidspartnere

Oljeselskapet AkerBP bidrar med økonomisk støtte rettet mot undervisningstilbudet ved Institutt for geovitenskap ved UiB.


530x326 RealfagbyggetAkerBP støtter undervisningstilbudet ved Institutt for geovitenskap ved UiB med 1,5 millioner kroner. Her ved Realfagbygget. Foto: Ronny Setså

AkerBP og Institutt for geovitenskap ved Universitetet i Bergen (UiB) har inngått en samarbeidsavtale for økonomisk støtte til undervisningstilbudet. Avtalen har en verdi på 1,5 millioner kroner over 3 år.

- UiB er en institusjon vi rekrutterer mange nyutdannede geologer fra. Vi ønsker å bidra til å støtte utdanning som er relevant for det vi arbeider med, og det er også viktig for oss å synliggjøre de mulighetene som ligger for geologer i industrien i dag, sier Anne-Siv Egeli, HR-manager i leting og reservoarutvikling i AkerBP i en sak på instituttets nettsider.

Samarbeidsavtalen vil muliggjøre økonomisk støtte til blant annet masteroppgaver, feltkurs, utstyr, gjesteforelesere og deltakelse på konferanser for masterstudenter og stipendiater.

- Det er svært gledelig at AkerBP ønsker å bidra økonomisk til å styrke undervisningstilbudet ved GEO [instituttet]. Midlene som her stilles til rådighet vil muliggjøre aktiviteter og tilbud som ikke kan finansieres innenfor de normale budsjettrammene til instituttet, sier professor Atle Rotevatn som leder forskningsgruppen Basseng – og reservarstudier.

Avtalen er uten tematiske føringer, men vil prioritere tiltak som styrker utdanningstilbud og kompetanse rettet mot forståelse av geologien i undergrunnen.

530x361 bp avtaleBak fra venstre: Atle Rotevatn (UiB), Christian Haug Eide (UiB) og Rodmar Ravnås (AkerBP). Foran: Anne-Siv Egeli (AkerBP), Ingunn Hindenes Thorseth (UiB) og Ritske Huismans (UiB). Foto: Andrea Grimnes / UiB

Samarbeidspartnere

Nyhetsbrev

200 ledige stillingerb

 

200 Fortell om din forskning


Redaktør: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.å

Om: Info om Geoforskning.no

Kontakt: Kontaktinformasjon Tips oss

Webløsning ©2013-15 av Web Norge. Skjerm: