Onsdag 25.11.2020 - Uke 48
logo   144 000 besøkende i 2019

Samarbeidspartnere

NORSAR inviterer til GEOFAREDAGEN 2018 i Lillestrøm 1. november.


530x706 Plakat

Årets Geofaredag holdes 1. november på Lillestrøm Kultursenter i regi av Stiftelsen NORSAR. Her skal vi presentere forskning og utvikling innen geofarer i Norge og internasjonalt.

Påfølgende dag blir det ekskursjon for de som er interessert å lære mer om jordskjelv på Østlandet og forskningsinstituttet NORSAR.

GEOFAREDAGEN skal være et møtested for alle som arbeider med geofare, og blir arrangert som en nasjonal konferanse.

Konferansen ønsker å nå dagens og fremtidens geofareforskere, undervisere og andre som jobber med geofarer. Konferansen er på norsk, men bidrag på engelsk blir også akseptert.

Målgruppen for GEOFAREDAGEN er først og fremst studenter som arbeider med mastergrad, doktorgrad, eller som nettopp har avsluttet studiet - neste generasjons geofareforskere.

Målet er å utveksle erfaringer og å møte fagmiljøet som arbeider med geofare. GEOFAREDAGEN er også ment å være et kontaktledd mot viktige offentlige etater, konsulenter og andre som jobber med geofarer.

Geofarer i Norge
Både menneskelig aktivitet, naturlige prosesser og klimaendringer kan utløse forskjellige typer geofarer med konsekvenser for menneskeliv, miljø og verdier.

På denne konferansen forstås ”geofarer” som jordskjelv, vulkanutbrudd, flom, oversvømmelse, skred og storm. I tillegg inkluderes prosesser som erosjon og naturlig radioaktiv stråling, samt effekter av menneskelig aktivitet.

Kunnskap om disse prosessene i naturen er avgjørende for hvordan samfunnet kan redusere risiko fra geofarer, gjennom forebygging og tilpasning av bygninger og annen infrastruktur.

Kunnskap er viktig for å definere hvilke tiltak vi må gjennomføre for å sikre liv og verdier, både under dagens forhold og ved fremtidige klimaendringer.

Påmelding og mer informasjon

Samarbeidspartnere

Nyhetsbrev

captcha 

200 ledige stillingerb

200 Tips oss

200 Fortell om din forskning

 

 Ukens PhD comics

250x166 En tydelig trend


Redaktør: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.å

Om: Info om Geoforskning.no

Annonsere: Informasjon og priser

Kontakt: Kontaktinformasjon Tips oss

Webløsning ©2013-15 av Web Norge. Skjerm: