Torsdag 23.9.2021 - Uke 38

Samarbeidspartnere

I dag 31. oktober er det fem år siden geoforskning.no ble lansert. Vi har levert geofaglige forskningsnyheter, kunnskap og meninger til mer enn 400 000 besøkende.


530x397 FRAMGeoforskning.no har formidlet geofaglig forskning i fem år. I fjor fulgte vi den banebrytende ekspedisjonen FRAM-2014/2015 i Polhavet til glede for våre lesere. Foto: FRAM-2014/2015

Dette er en merkedag for geoforskning.no. Vi fyller fem år. I løpet av disse årene har vi publisert mer enn 1 200 saker fra norsk geofaglig forskning.

Nyhetene og reportasjene kommer fra et stort antall institusjoner, herunder universiteter, rene forskningsinstitutter og forvaltningsinstitusjoner, foruten at enkelte bedrifter også har bidratt med kunnskap.

Dette har resultert i totalt mer enn 430 000 besøkende på våre nettsider. Et respektabelt tall. I tillegg har vi nådd ut til mange gjennom tidsskriftet GEO.

530x410 Besøk storSiden lanseringen i 2011 har mer enn 430 000 personer besøkt geoforskning.no

Videre har vi holdt seminarer og andre typer arrangementer. Og vi har videreformidlet geofaglige nyheter og kunnskap til nasjonale medier og bransjemedier NRK, Dagbladet, Aftenposten, Teknisk Ukeblad, petro.no, e24.no, hegnar.no, forskning.no. For å nevne noen.

Slik sett kan vi si at vi har lyktes med å bidra til formidlingen av norsk geofaglig forskning på en måte som ingen andre har vært i stand til. Og det skal vi fortsette å gjøre.

Vi har hele tiden utviklet oss. Vi har funnet nye måter å nå ut til og å engasjere geomiljøet, så vel som «den opplyste allmennhet», blant annet gjennom seminarer, konkurranser, kurs og quiz.

Vi har blitt stadig mer synlige i sosiale medier. Vi har flere ganger endret og bedret designet og funksjonaliteten på nettsidene. Og det skal vi fortsette å gjøre.

530x386 Sosiale medier storGrafen viser utviklingen i antall personer som følger oss på nyhetsbrev og i sosiale medier

Denne uken er vår jubileumsuke. Det markerer vi ved å publisere ekstra mange saker.

Takk for at du følger oss og – ikke minst - takk til våre samarbeidspartnere som støtter driften av geoforskning.no. Uten deres støtte hadde det ikke vært mulig med en egen formidlingskanal for norsk, geofaglig forskning.

Tilbakeblikk

Geoforskning.no har hele tiden utviklet seg, ikke minst med tanke på design og funksjonalitet. Slik har nettsiden sett ut tidligere:

Geoforskning 2011 1Slik så geoforskning.no ut før lanseringen høsten 2011

Nettsidenhøst2012Slik så geoforskning.no ut høsten 2012

Skjerm geoforskning oktober12Slik så geoforskning.no ut senhøsten 2012

skjerm geoforskning.no høst 2014Slik så geoforskning.no ut høsten 2014

Samarbeidspartnere

Nyhetsbrev

200 ledige stillingerb

 

200 Fortell om din forskning


Redaktør: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.å

Om: Info om Geoforskning.no

Annonsere: Informasjon og priser

Kontakt: Kontaktinformasjon Tips oss

Webløsning ©2013-15 av Web Norge. Skjerm: