Søndag 1.11.2020 - Uke 44
logo   144 000 besøkende i 2019

Samarbeidspartnere

Nå sender vi ut pakker til landets 1 700 geofagstudenter.


530x353 Page 2 3Foto: Jonny Hesthammer

Vi har talt opp. I dette høstsemesteret er det hele 1 700 studenter som studerer geofag ved én av våre 7 læresteder: Oslo, Stavanger, Bergen, Sogndal, Trondheim, Tromsø og Longyearbyen.

GeoPublishing, Geoforskning og Geonova har på eget initiativ tatt ansvar for å fortelle alle disse studentene hvilke flotte tilbud de har til å følge med i det utvidete nyhetsbildet som angår geofagene.

Bransjenyheter blir presentert på geo365.no, forskningsnyheter kan studentene lese på geoforskning.no, og lettere underholdning finner de på geobuzz.no. Ikke nok med det, den geologiske kunnskapen kan skjerpes gjennom geofunn.no og årets julekalender som selvsagt starter 1. desember.

De som melder seg inn i Norsk Geologisk Forening, Norsk Bergforening eller Norsk Bergmekanikkgruppe, vil få tilsendt bladet GEO i posten. Vi oppfordrer derfor studentene til å melde seg inn.

Vi tror disse tilbudene til sammen gir studentene en unik anledning til å sette seg inn i det mangfoldige geofaget, oppdatere seg på hva som skjer og forberede seg til yrkeslivet.

Alle de 1700 studentene vil få en pakke i forbindelse med utgivelsen av GEO nr. 7 bestående av en informasjonsbrosjyre, ett eksemplar av GEO og en geologisk tidsskala donert av Lundin Norway.

Samtidig får de tilbud om å være med på en liten kunnskapstest. Vi gir bort fine premier til de første som svarer rett på de fem spørsmålene.

Inside_fullBrosjyren gir studentene informasjon om hvilke flotte tilbud de har for å følge med i det utvidete nyhetsbildet som angår geofagene. Klikk for større bilde.

Samarbeidspartnere

Nyhetsbrev

captcha 

200 ledige stillingerb

200 Tips oss

200 Fortell om din forskning

 

 Ukens PhD comics

250x166 Ikke veldig spesifikt


Redaktør: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.å

Om: Info om Geoforskning.no

Annonsere: Informasjon og priser

Kontakt: Kontaktinformasjon Tips oss

Webløsning ©2013-15 av Web Norge. Skjerm: