Søndag 26.5.2019 - Uke 21
logo   128 000 besøkende i 2018

Samarbeidspartnere

Stefan Bünz ved Institutt for geovitenskap og CAGE ved Universitetet i Tromsø har steget i graden fra førsteamanuensis til professor.


530x382 bunzStefan Bünz har blitt forfremmet til professor. Foto: Ronny Setså

Stefan Bünz har blitt forfremmet til professor ved Institutt for geovitenskap ved UiT – Norges arktiske universitet. Bünz er leder for arbeidspakken Reservoarer i Senter for arktisk gasshydrat, miljø og klima (CAGE).

Han har også et verv som nestleder i EU-nettverket MIGRATE. Samarbeidet skal spesielt undersøke hvor store gasshydratressurser som faktisk finnes i Europa og vurdere aktuelle teknologier og analysere risikoen knyttet til eventuell utvinning av hydratene.

Stefan Bünz har mer enn 10 års forskningserfaring i maringeologi og geofysikk med spesielt fokus på gasshydrater, grunn gass, geofarer, petroleumssystemer med mer.

Som arbeidspakkeleder i CAGE, ønsker Bünz å bedre forstå gasshydratreservoarer under havbunnen i Arktis. Gruppen utvikler nye høyoppløselige geofysiske teknologier for å bedre kunne kartlegge hydratforekomstene i arktiske strøk.

Les mer om Bünz ved nettsidene til CAGE

Samarbeidspartnere

Nyhetsbrev

captcha 

200 ledige stillingerb

200 Tips oss

200 Fortell om din forskning

 

 Ukens PhD comics

phd101211s


Redaktør: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.å

Om: Info om Geoforskning.no

Annonsere: Informasjon og priser

Kontakt: Kontaktinformasjon Tips oss

Webløsning ©2013-15 av Web Norge. Skjerm: